Op De T Festival heeft jouw hulp nodig!

Support jij het gezelligste festival van Bergen op Zoom?

Op De T Festival heeft jouw hulp nodig! We zoeken sponsoren voor de Op De T activiteiten, en dat doen we graag met elkaar.  

Afgelopen jaar, Hemelvaartsdag 2022, hebben we eindelijk weer een schitterende editie kunnen houden van het Op De T Festival. Het was prachtig festivalweer en duizenden bezoekers hebben we kunnen verblijden met een heerlijke familiedag op het Wilhelminaveld.

Om ook weer in 2023 net zo’n fijne editie te kunnen organiseren, hebben we jouw hulp nodig! Het is namelijk een ontzettende uitdaging om het festival voor iedereen gratis toegankelijk te houden. Zoals iedereen weet rijzen alle kosten de pan uit. Er is een bedrag nodig om artiesten en leveranciers te kunnen betalen. Om de kinderhoek mogelijk te blijven maken, of de Silent Disco georganiseerd door onze toppers van Young Creations.

We willen graag dat al onze knallers van een vrijwilligers ook weer in een supertof crewshirt lopen. Ook hier kan jouw naam op! Heb je ook zo genoten van de High T de lucht in? Daarbij kunnen we alle hulp ontzettend goed gebruiken.

Boven alles willen we heel graag gratis toegankelijk blijven mét een breed aanbod voor jong en oud. En daar kan jij met jouw bedrijf heel goed bij helpen. We hebben een aantal mogelijkheden op een rij gezet, maar natuurlijk is maatwerk altijd bespreekbaar.

Je sponsorbedrag valt onder onze culturele ANBI-status. Als je iets wilt sponsoren, zorgen wij er natuurlijk voor dat jouw bedrijfsnaam goed zichtbaar is. Ook kan je al helpen door het te delen binnen jouw netwerk. Heb je interesse of vragen? Mail naar bc@gebouw-t.nl.