Route en locatie

Hoe geraak je op ons mooie Wilhelminaveldje?

Wilhelminaveld
4611 WJ Bergen op Zoom

TE VOET/PER FIETS
In het kader van ‘duurzaamheid’ verzoeken wij iedereen gezellig te voet naar het festival te komen. Wil je langskomen maar woon je iets verder van Bergen op Zoom af? Wij vinden het super als je langs wilt komen op de fiets. Er is genoeg ruimte om je fiets een plekje te geven op de daarvoor bestemde plekken!

MET DE TREIN
Vanuit verschillende steden gaan treinen en bussen naar Bergen op Zoom station. Het Wilhelminaveld ligt op loopafstand van het centrum van Bergen op Zoom en het station. Op www.ns.nl kun je de actuele treintijden vinden.

TE VOET Vanaf NS station Bergen op Zoom
Loop rechtdoor de Stationsstraat in. Steek bij de stoplichten over en ga langs de oude V&D de Wouwsestraat in. Loop de winkelstraat door tot aan de Grote Markt. Aan het einde van de Grote Markt loop je rechts de Fortuinstraat in. Vervolgens rechtdoor Steenbergsestraat in. Aan het einde links, de Westersingel op. Wilhelminaveld is de 3e straat rechts.

MET DE AUTO
Vanuit A58 Roosendaal:
U neemt de A58 richting Bergen op Zoom. U neemt dan afslag nr. 27 richting Bergen op Zoom – noord. Voeg in op de Randweg noord/N259. Weg vervolgen naar Randweg west. Neem bij het stoplicht de afslag naar links richting Boerenverdriet. Sla rechtsaf richting Zoomdam en vervolg de weg naar Burg. Stulemeijerlaan. Aan het einde rechtsaf de Westersingel op. U kunt uw auto parkeren op:

– Mineurplein (vanaf Westersingel 2e links)
– Geertruidaplein (Westersingel uitrijden, bij stoplichten rechtdoor, vervolgens 1e rechts)
– Noordzijde Haven (vanaf Westersingel 4e rechts Moeregrebstraat, voor u ziet u Haven Noord)

Vanuit A4/A58 Goes-Antwerpen:

Neem op de A58 afslag 28 Bergen op Zoom
Sla linksaf naar de Rooseveltlaan. De Rooseveltlaan gaat over in de Erasmuslaan. Einde weg bij stoplichten rechtsaf naar de Antwerpsestraat. Bij volgende stoplichten linksaf naar de Auvergnestraat. Bij volgende stoplichten (links ligt het Geertruidaplein) rechtsaf naar de Westersingel. U kunt uw auto parkeren op:
– Mineurplein (vanaf Westersingel 4e rechts)
– Geertruidaplein (bij stoplichten op Auvergnestraat links ipv rechts, gelijk rechts ligt het Geertruidaplein)
NoordzijdeHaven (vanaf Westersingel 2e links Moeregrebstraat, voor u ziet u Haven Noord)

Let op: De entree naar Gebouw-T (Wilhelminaveld) is alleen voor voetgangers en fietsers toegankelijk. Parkeer uw auto op de aangegeven parkeerplaatsen.

Routebeschrijving vanaf Mineurplein:
Loop rechtsaf de Westersingel op. Neem de eerste straat links en loop schuinrechts het Wilhelminaveld op.

Routebeschrijving vanaf Haven Noord:
Loop via Moeregrebstraat linksaf de Westersingel op. Neem de tweede straat links en loop schuinrechts het Wilhelminaveld op.

Routebeschrijving vanaf Geertruidaplein:
Steek de Van Konijneburgweg over richting Westersingel. Neem de vierde straat links en loop schuinrechts het Wilhelminaveld op.

Parkeren
Dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn Mineurplein, Geertruidaplein en Noordzijde Haven.