Sweet & Sexy Sounds en al 20 jaar hofleverancier van zonneschijn uit je speakers.

Splendid mept je vakkundig door alle hoeken van de muzikale ring. Voetenwerk in check, dans dan mee op de duizelingwekkende combinaties van pop, reggae en hip-hop die je steeds weer verrassen. Ook in 2022 staan we aan met nieuwe tracks die we overal heen wapperen. 

Splendid Live-Shows
Splendid is al jaren een bekende speler in Europa. De live-shows zijn een ervaring waar de vonken van af spatten! Frontman Patrick Schmitz zweept het publiek op tot het dak eraf vliegt. Met Sicco van Grieken (gitaar), Bart Kerckhoff (bas) en Sven van Wijk (drums) als ijzersterkte ritmesectie ligt er een basis van gewapend beton. Als de twee blazers Jort en Bart Goderie de melodie tot leven brengen is er geen ontkomen aan… Strik je veters, tape je slippers aan je voeten, wie niet danst is af! 

Historie 
Al sinds 2001 is Splendid actief in de (inter)nationale pop-scene met optredens op o.a. Lowlands, Zwarte Cross, Concert@Sea, Sziget, Paaspop, Koningsdag, Trafalgar Square, Reeperbahn Hamburg, Vrijheids-Festival Rotterdam/Den Haag/Nijmegen, Fusion Festival Berlijn, Parkpop en Live On The Beach. 

Gratis!

Op De T – 2023

Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei 2023, vond de 11e editie van het festival plaats op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom. Op De T Festival is een festival voor jong en oud. Op de line-up stonden: Charades, Mr. Blowfish, Anthony John & Dreadless, The Fortunate Sons en Splendid. Gratis festival voor het hele gezin Het Op De T Festival wordt al …

bekijk editie

Wilhelminaveld

Wilhelminaveld, Bergen op Zoom, Nederland