OC Massive is een Allround dj die veel club bangers draait met de focus op Moombathon maar het niet schuwt om bekendere klappers uit andere stijlen in te mixen. De energie die dat geeft straalt af op het publiek en zo gaan de voetjes van de vloer! Vooral die wisselingen en de extra energie die dat brengt waar hij altijd het publiek goed aanvoelt maakt hem de perfecte dj voor elke club en elk feest, want hij rockt de stage van begin tot eind.

In het verleden al vele drive-in feesten gedraaid, als resident dj en bij clubs veelal in Brabant en tegenwoordig door heel Nederland terug te vinden.In het verleden bracht hij ook regelmatig een mixtape uit en binnenkort verschijnt het eerste nieuwe deel van 2023.

Gratis!

Op De T – 2023

Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei 2023, vond de 11e editie van het festival plaats op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom. Op De T Festival is een festival voor jong en oud. Op de line-up stonden: Charades, Mr. Blowfish, Anthony John & Dreadless, The Fortunate Sons en Splendid. Gratis festival voor het hele gezin Het Op De T Festival wordt al …

bekijk editie

Silent disco (allround)

Wilhelminaveld, Bergen op Zoom, Nederland