Lisa Louise is een ervaren DJ die haar thuisbasis heeft in Rotterdam. Geboren in Zeeland, begon ze in 2017 met draaien en had ze al snel haar allereerste live boeking op Koningsnacht 2018. Nu draait ze bijna 5 jaar mee in de scene en heeft ze opgetreden op onwijs mooie plekken zoals Paradiso, Villa Thalia, Ikon (Antwerpen), Air en vele andere clubs en events.

Lisa Louise is vooral bekend om haar eclectische stijl, maar kan ook makkelijk commerciële uitstapjes maken of een andere kant op. Ze heeft veel allround ervaring opgedaan toen ze net begon, maar heeft zich uiteindelijk gericht op wat ze het leukst vindt: Afro, Urban & Dancehall. Ze is altijd op zoek naar nieuwe muziek en stijlen om haar sets fris en vernieuwend te houden.

Naast haar ervaring als DJ heeft Lisa Louise ook veel events georganiseerd en stagehostings op festivals verzorgd. Ze heeft haar eigen concepten genaamd Rumors en Nobody has to know. Daarnaast heeft ze 3 jaar lang meegewerkt aan Sexy, een concept van Peach Events waarvoor meerdere locaties en stagehostings zijn georganiseerd.

Lisa Louise is een energieke en gepassioneerde DJ die altijd klaar staat om haar publiek te vermaken en te verrassen met haar muziekkeuze. Ze heeft haar eigen stijl ontwikkeld en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om zichzelf te blijven verbeteren en haar fans te blijven inspireren. Met haar ervaring en toewijding is ze een van de meest opvallende en veelbelovende DJ’s van Nederland.

Gratis!

Op De T – 2023

Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei 2023, vond de 11e editie van het festival plaats op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom. Op De T Festival is een festival voor jong en oud. Op de line-up stonden: Charades, Mr. Blowfish, Anthony John & Dreadless, The Fortunate Sons en Splendid. Gratis festival voor het hele gezin Het Op De T Festival wordt al …

bekijk editie

Silent disco (allround)

Wilhelminaveld, Bergen op Zoom, Nederland