DJ L-Dinero ook wel Perry Verheesen is een all round dj uit Bergen op Zoom die voornamelijk bekend staat om zijn Bootylicious muziek.

Bootylicious omschijft hij zelf als: Urban mixed with latin vibes and the finnest guilty pleasures. Maar buiten de Bootylicious is hij ook niet vies om een tandje harder te gaan en een lekkere Freestyle set te draaien.

DJ L-Dinero draait al meerdere jaren in Breda en Roosendaal in verschillende clubs en discotheken als resident dj, ook kun je hem herkennen van diverse evenementen zoals o.a. Bad Rabbit Festival de VATO events (Steenbergen live) of van de 8 na 8 mix welke hij regelmatig aanlevert voor de Joris en Maarten show op Zuidwest FM.

 

Gratis!

Op De T – 2023

Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei 2023, vond de 11e editie van het festival plaats op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom. Op De T Festival is een festival voor jong en oud. Op de line-up stonden: Charades, Mr. Blowfish, Anthony John & Dreadless, The Fortunate Sons en Splendid. Gratis festival voor het hele gezin Het Op De T Festival wordt al …

bekijk editie

Silent disco (allround)

Wilhelminaveld, Bergen op Zoom, Nederland