Femmebot Grooves

Een heerlijke dj die vele stijlen beheerst en in haar eerste jaar al gelijk 50 optredens deed alsof het niks is. Ze bestormd de Nederlandse podia en festivals. Zo heeft ze onder andere al gestaan in Ahoy, Patronaat, Mezz, Spock, Breda Barst, Dynamo, Gigant en nog vele andere aansprekende locaties.

Haar focus ligt op Disco en House, maar ze beheerst diverse stijlen variërend van Disco en House tot bijvoorbeeld 90’s, Tech-House, Techno en Hip-Hop en vele varianten.

Op het podium is Lisa zeer energiek en staat ze zelden stil. Ze maakt voortdurend contact met haar publiek en kleurt ze in haar sets zelden binnen de lijntjes. Hiermee is ze een zeer verfrissende verschijning en weet ze al snel een liefde op te bouwen met nieuwe fans voor haar sets.

Lisa neemt ook regelmatig nieuwe mixtapes op en was ze ook al diverse malen te horen tijdens diverse radioshows.

Gratis!

Op De T – 2023

Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei 2023, vond de 11e editie van het festival plaats op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom. Op De T Festival is een festival voor jong en oud. Op de line-up stonden: Charades, Mr. Blowfish, Anthony John & Dreadless, The Fortunate Sons en Splendid. Gratis festival voor het hele gezin Het Op De T Festival wordt al …

bekijk editie

Silent disco (elektronisch)

Wilhelminaveld, Bergen op Zoom, Nederland