Jimmy van Zijp is 20 jaar oud en komt uit Bergen op Zoom. Hij is een allround dj, en doet dit al jaren als zijn hobby, vooral omdat hij het leuk vindt. Met zijn eigen DJ drive-in show draait hij geregeld op kantinefeesten, fuiven, verjaardagen en bruiloften. “Ik vind het leukste om house/dance te draaien. Dat ga ik dus ook doen bij Op De T festival bij de silent disco op Donderdag 26 mei van 17:00-18:00 uur. Kom allen kijken/luisteren, en beleef de unieke ervaring van de silent disco. Tot dan!”

Fhonix is een DJ uit de regio van Bergen op Zoom. Met hem achter de draaitafel is het een avond om nooit meer te vergeten! Met zijn pit wordt het een heette avond. Hij is van alle markten thuis, waardoor er voor ieder wat wils is. Denk bijvoorbeeld aan moombahton en house. Ook kan je volle borst meezingen met de wereldbekende hitjes. Met zijn diversiteit kan je hem vinden in de kroeg, maar ook gerust op een house feest! Fhonix gaat vooral house draaien op 26 mei. 

Gratis!

Op De T – 2022

Op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei 2022, vindt de 10e editie van het festival plaats op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom. Op De T Festival is een festival voor jong en oud. Toegang is helemaal gratis! De artiesten van het Op De T Festival 2022 zijn bekend: 666 The Nightmare, Tim Knol & The Bluegrass Boogiemen, De …

bekijk editie

Silent disco (house/dance)

Wilhelminaveld, Bergen op Zoom, Nederland