Alwin Vrede, beter bekend als 4AM is een DJ en producer uit Rotterdam. De naam 4AM komt van Alwin Manuel en de 4 staat voor het altijd doorgaan, ondanks de tijd. Toen 4AM (Alwin) 10 jaar was liet zijn neef hem Ice Cube horen, en sindsdien is zijn passie voor muziek alleen maar gegroeid. 4AM zijn sets bestaan vooral uit tropische afrobeats, maar daarnaast is hij ook thuis in Hiphop, House, Reggae & Disco. Sinds 2020 treed hij regelmatig op op meerdere plekken in Nederland. Verwacht in een set van 4AM een samenstelling van genres en sounds waar niemand bij kan stilstaan.

Als producer is 4AM even veelzijdig als DJ. Zijn beats zijn te herkennen aan de dance & trap sounds. Inmiddels heeft hij met meerdere namen samengewerkt, en een aantal tracks uitgebracht als producer. 4AM is een jongen die nooit stilstaat en zijn doelstelling is om binnen nu en twee jaar internationale samenwerkingen aan te gaan.

Gratis!

Op De T – 2022

Op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei 2022, vindt de 10e editie van het festival plaats op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom. Op De T Festival is een festival voor jong en oud. Toegang is helemaal gratis! De artiesten van het Op De T Festival 2022 zijn bekend: 666 The Nightmare, Tim Knol & The Bluegrass Boogiemen, De …

bekijk editie

Silent disco (house/dance)

Wilhelminaveld, Bergen op Zoom, Nederland