Voor 2018 hebben we wederom een verrassend en feestelijk programma! Hieronder vind je de line-up!

Timetable:
13:00 uur Hippe Gasten
14:30 The Havanas
15:45 Sven Hammond
17:15 Papa GoNi
18:45 Flat Funk Rock Out
20:00 Afterparty met Waterput Swing in Gebouw-T

Sven Hammond

“Dirty, gritty, soul”. Al ruim 10 jaar een begrip in het (internationale) live-circuit, Sven Hammond is een band die zich blijft vernieuwen en ontwikkelen. Die ene constante factor is er al een dik decennium lang; de stomende, ronkende, spugende, piepende, krakende en vooral altijd bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound van opperbaas Sven Figee.

Flat Funk Rock Out

Flat Funk Rock Out is feestband Flat Out, maar dan met zangers Johannes Papilaja en Stan Verbraak.

PaPa GoNi

Geïnspireerd door de natuur en rijke West-Afrikaanse cultuur, maakt PaPa GoNi een eigenwijze mix van Jazz, Soul, Pop en natuurlijk Pan-African grooves. De Rotterdamse band laat al sinds 2014 heel Nederland kennismaken met hun African Soul . Na 2 EPs gepresenteerd te hebben, is PaPa GoNi in 2018 klaar voor de release van hun debuutalbum. Met het album, getiteld in Bloom , verkent de band thema’s als spiritualiteit, zelfliefde en hoe we met de natuur omgaan. Dit alles natuurlijk vol energie en verrassende ritmes, in de aanstekelijke PaPa GoNi stijl.

The Havanas

The Havanas is een band bestaande uit vier jonge en ambitieuze muzikanten: zanger Joris Smit op gitaar, Pim Aarden op drums, Isca de Wit op basgitaar en Sander Poleij op toetsen. Wij maken popmuziek met hier en daar een vleugje jazz/funk/rock, muziek die jong en oud aanspreekt. The Havanas staat voor: een warme en gezellige sfeer, saamhorigheid en bovenal het plezier hebben in muziek maken. Door de pakkende refreinen, lekker in het gehoor liggende melodieën en een geheel eigen sound onderscheiden ze zich van andere bands. Een andere factor die daaraan bijdraagt, is het herkenbare en prettige stemgeluid van de zanger, Joris.

Hippe Gasten

Festival, popzaal, theater, Piet met de leren jas, opa met de witte pet, de kwajongen van hiernaast, Jan met de korte achternaam en alle kinderen; Hippe Gasten is voor iedereen en zo flexibel als Barbapapa. Ooit opgericht als band voor oudere kinderen die het station van K3 zijn ontgroeid, maar ondertussen zijn ze meer en meer een familieband geworden. Voor elk optreden wordt de tourbus volgepakt met versterkers, gitaren podiumdelen en kan het volgende avontuur beginnen. Hippe Gasten pakt uit, showpakken aan!

Afterparty: Waterput Swing in Gebouw-T

Om 20:00 uur is het festival op het Wilhelminaveld afgelopen. Maar denk maar niet dat we dan al gaan slapen! In Gebouw-T gaat het feest door met de DJ’s van Waterput Swing. Zij draaien de fijnste dansbare plaatjes uit de gehele muziekgeschiedenis.

De afterparty is eveneens gratis te bezoeken.