Voor 2018 hebben we wederom een verrassend en feestelijk programma! De eerste namen voor deze achtste editie zijn:

Sven Hammond

“Dirty, gritty, soul”. Al ruim 10 jaar een begrip in het (internationale) live-circuit, Sven Hammond is een band die zich blijft vernieuwen en ontwikkelen. Die ene constante factor is er al een dik decennium lang; de stomende, ronkende, spugende, piepende, krakende en vooral altijd bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound van opperbaas Sven Figee.

Flat Funk Rock Out

Flat Funk Rock Out is feestband Flat Out, maar dan met zangers Johannes Papilaja en Stan Verbraak.

PaPa GoNi

Geïnspireerd door de natuur en rijke West-Afrikaanse cultuur, maakt PaPa GoNi een eigenwijze mix van Jazz, Soul, Pop en natuurlijk Pan-African grooves. De Rotterdamse band laat al sinds 2014 heel Nederland kennismaken met hun African Soul . Na 2 EPs gepresenteerd te hebben, is PaPa GoNi in 2018 klaar voor de release van hun debuutalbum. Met het album, getiteld in Bloom , verkent de band thema’s als spiritualiteit, zelfliefde en hoe we met de natuur omgaan. Dit alles natuurlijk vol energie en verrassende ritmes, in de aanstekelijke PaPa GoNi stijl.

Hippe Gasten

Festival, popzaal, theater, Piet met de leren jas, opa met de witte pet, de kwajongen van hiernaast, Jan met de korte achternaam en alle kinderen; Hippe Gasten is voor iedereen en zo flexibel als Barbapapa. Ooit opgericht als band voor oudere kinderen die het station van K3 zijn ontgroeid, maar ondertussen zijn ze meer en meer een familieband geworden. Voor elk optreden wordt de tourbus volgepakt met versterkers, gitaren podiumdelen en kan het volgende avontuur beginnen. Hippe Gasten pakt uit, showpakken aan!